Vergoeding

Psychosomatische therapie Waalwijk

Hieronder leest u meer over de vergoeding van de behandelingen gegeven door Francis Lanen, psychosomatisch oefentherapeute Cesar.

In 2024 heb ik contracten afgesloten met:

Het VGZ en CZ en hun dochterondernemingen.
Naam praktijk: Paramedische praktijk F.M. Lanen-de Haan
Praktijk AGB: 07062256
Persoonlijk AGB: 07063894

Er zijn drie situaties mogelijk voor uw vergoeding:

1. U bent aanvullend verzekerd bij het CZ of VGZ (of een dochteronderneming)

De psychosomatische oefentherapie wordt vergoed uit uw aanvullende verzekering (mits u voldoende zittingen beweegzorg heeft). Dit geldt ook voor jongeren onder de 18 jaar. Bij het VGZ en CZ loopt de vergoeding direct via Vecozo . Ik dien de declaratie in bij uw verzekering en de betaling volgt direct aan mijn praktijk. U kunt uw overzicht van de behandelingen altijd online bekijken bij uw zorgverzekeraar of op uw afsprakenkaart bijhouden of bij mij opvragen.

2. U bent aanvullend verzekerd bij een andere zorgverzekeraar

De vergoeding loopt dan via uzelf. U voldoet de behandeling à € 57,- via een PIN betaling in de praktijk en ontvangt hiervoor aan het einde van de maand een nota. U dient deze nota zelf in bij uw zorgverzekeraar en ontvangt dan (gedeeltelijke) restitutie. De hoogte van dit bedrag hangt af van uw polisvoorwaarden welke u kunt vinden in uw zorgpolis. Bij een restitutie polis (met aanvullende verzekering) krijgt u 100% vergoed.

3. U bent niet aanvullend verzekerd

De vergoeding loopt dan via uzelf. U voldoet de behandeling à € 57,- via een PIN betaling in de praktijk en ontvangt hiervoor aan het einde van de maand een nota.

Heeft u vragen over uw vergoeding?

Neem contact met mij op om meer te weten te komen over uw specifieke situatie.